Termat dhe Kushtet

Kush jemi

Ne jemi Dyqan Taxi: https://dyqan.taxi.

Cfare te dhenash ruajme dhe perse ?

Komente

Kur vizitoret lejne komente ne faqe ne mbledhim te dhena nga komentet e kryera , si edhe IP e vizitorit, sistemin dhe browser e pajisjes se tij per arsye te mbrojtjes ANTI SPAM.

Per arsye se Bota e Ecommerce ndryshon perdite dhe ne mundohemi te permiresohemi edhe Politika e privatesise se Dyqan.Taxi ndryshon sipas nevojave keshtu qe disa aspekte mund te ndryshojne, te shtohen apo te hiqen.

Perdorimi i faqes Dyqan Taxi nga ana juaj kupton dakordesine tuaj me permbajtjen e rregullave te faqes .

Blerje Online ne Dyqan Taxi

Ju mund te vizitoni faqen tone te regjistroheni apo te kryeni blerje online pa nevoje per tu regjistruar.
Sapo hyni ne faqen kryesore do te shihni nje shumellojshmeri produktesh dhe mund te shtoni produkte ne shporte
ose te klikoni butonin Blije Tani | Duke vendosur te dhenat tuaja dhe klikuar menyren Paguaj ne dorezim Porosia juaj do te kryhet

Gjate ketij procesi te dhenat tuaja do te perdoren vetem per kryer porosine dhe sigurisht te dhenat tuaja do te jene
gjithmone private dhe nuk do ti mundesohen askujt tjeter duke ruajtur privatesine tuaj

Disponibiliteti

Ne mundohemi qe faqja jone te jete gjithmone online por per arsye te ndryshme dhe rrethana te ndryshme mundet qe te kete nderprerje te sherbimit per periudha te shkrurtra te nevojshme per azhornimin e sistemit apo te shtojcave te ndryshme te nevojshme per funksionimin me te mire dhe eksperiencen sa me te larte te perdoruesit..

Nese per nje arsye do te keni nderprerje te sherbimit ju lutemi te prisni ose te kontaktoni me sherbimin e klientit.

Per shkak se hedhja e shume produkteve dhe pershkrimet kryhen manualisht nga ne nuk garantojme qe te mos kete gabime apo ngaterresa te ndryshme te cilat mund te shfaqen pa dashje gjate ndertimit apo hedhjes se tyre.

Per te gjitha rastet qe evidentohet nje problem i tille Dyqan Taxi kerkon mirekuptimin tuaj dhe ju siguron gadishmerine ne zgjidhjen e te gjitha problemeve duke ju ofruar edhe juve nje mundesi sa me te drejte te sherbimit.

Embedded content from other websites

Articles on this site may include embedded content (e.g. videos, images, articles, etc.). Embedded content from other websites behaves in the exact same way as if the visitor has visited the other website.

These websites may collect data about you, use cookies, embed additional third-party tracking, and monitor your interaction with that embedded content, including tracking your interaction with the embedded content if you have an account and are logged in to that website.

Cmimi

Cmimet e Dyqan Taxi jane te afishuara ne Leke dhe nuk perfshijne Posten apo sherbime te tjera qe mund te kerkohen nga klienti. DyqanTAxi rezervon te drejten te ndryshoje cmimin e afishuar per cfaredolloj arsye por nuk do te kete ndryshim cmimi pas kryerjes se blerjes online. Nese produkti i kerkuar nuk eshte gjendje apo ka mbaruar ne do t’ju sugjerojme nje produkt te ngjashem ose do t’ju bejme nje oferte per nje produkt me te mire duke ju dhene nje cmim me te favorshem te ngjashem me produktin e kerkuar per t’ju treguar mirenjohjen ne probleme te tilla.

Kthimi i Produktit

Dyqan Taxi ju siguron se cdo produkt eshte sipas pershkrimit ne faqe dhe asnjehere nuk do t’ju dergoje produkte ndryshe nga ato te reklamuara ne faqe.
Produktet qe mund te kene probleme nga magazinimi provohen para se te dergohen ne adresen tuaj.
Nese nje produkt qe mund te keni blere online ne Dyqan Taxi shfaq probleme , Nuk duhet te shqetesoheni!
Mund te KONTAKTONI ME NE ne email apo ne nr tone te telefonit te shfaqura ketu

E drejta e autorit

Te gjitha tekstet fotot dhe informacionet e paraqitura ne kete faqe jane prone e Dyqan.Taxi dhe ndalohet reptesisht perdorimi i te gjitha materiakeve pa leje me shkrim.

Dyqan.Taxi – 2019

Pagesa Dyqan Taxi Bli online blerje dyqan online ne shqiperi me garanci
privatesia dyqantaxi shitje online blerje bli

Main Menu