Si te blejme Online – Blerje te sigurta – Bli ne DyqanTaxi

Miresevini ne DyqanTaxi: Disa info si te blejme ne kete dyqan online | Faqe per te blere Online

Pasi kerkuat per nje faqe per te blere Online , Ju prezantojme DYQAN.TAXI  

Pasi te shikoni detajet e produktit dhe cmimin, mund të blini produkte të ndryshme ne cmimin me te mire duke dhene vetem të dhënat tuaja Nuk nevojitet të bëni veprime të tjera e tyre | është një nga metodat më të mira për të kryer blerje pa lëvizur nga shtëpia, dhe më shumë pa kartë krediti.

Per blerje online ne telefon e produkteve do t ju lutemi te telefononi ne nr tel 0682141111

 

Per te blere ne DyqanTaxi eshte shume e thjeshte
1-Shtoni produktin qe po shihni ne shporte
2- Klikoni Vazhdoni blerjen
3-Plotesoni te dhenat tuaja (emer|mbiemer|adrese)
4- Kliko Kryej Blerjen
Do te shihni ne faqe te dhenat e porosise suaj si me poshte

Blerja u krye me sukses. Faleminderit.

  • NUMRI I POROSISE: 6777
  • DATA: 5 Korrik, 2018
  • TOTALI L7,100
  • MENYRA E PAGESES: Paguaj ne dorezim 
    Pagesa me Paypal se shpejti

Si te blej Online

Regjistrimi nevojitet? 

Regjistrimi ne faqe nuk eshte i nevojshem por opsional (kliko ketu)
Eshte shume e rendesishme qe te dhenat tuaja te jene te sakta
pasi do te telefonoheni ne telefon per te konfirmuar porosine.

Blerje online te sigurta <br>

DT – Dyqan online ne Shqiperi

Si te blej online Blerje Online Dyqantaxi dyqan taxi shitje online porosit online paguaj ne dorezim

Dyqan Taxi

A nevojitet karte krediti ?

Jo, Nuk nevojitet karte per te kryer Blerje

Si mund te paguaj ?

Mund te paguani ne dorezim kur merni porosine

Mund te paguaj me euro ?

Postierit mund ti paguani ne euro ose ne Leke

WhatsApp chat