Termometer K3 me matje ne distance

4,500 L

Ka stok

KODI: Termometer K3 me matje ne distance Kategori: ,

TERMOMETER K3 ME MATJE NE DISTANCE

Termometer infrared me matje automatike te temperaturës në vetem 0,5 sekonda. Distanca matëse 5cm-10cm.

Kur temperatura është anormale, drita e kuqe pulson dhe lëshohet një alarm i cili është i thjeshtë dhe i qartë,  për të kuptuar statusin shëndetësor.

Përdoret gjerësisht në shkolla, zyra, supermarkete, metro, komunitete, etj.

Përgjigje e shpejtë, ekran LCD me madhësi të madhe, lexueshmëri e qarte. Përdorimi në vende publike mund të zvogëlojë kohën e radhës së turmës.

Toleranca e saktësisë: ± 0.2 (34 ~ 45 ° C), matja e temperaturës me precizion të lartë.

Termometër dixhital infra me ekran LCD

Matja e temperaturës me precizion të lartë

Kur temperatura është anormale, drita e kuqe pulson

Ekran LCD me madhësi të madhe, lexueshmëri e qarte

I përshtatshëm për perdorim ne vende publike apo supermarkete, zyra etj.

Specifika

Diapazoni i matjes infra të kuqe: 0 ~ 50
Saktësia: 0.2 ± (34 ~ 45 ℃) (f.s)
Koeficienti i distancës: 5cm-10cm (ε)
Përmasat: 20.5×15.x17.7 cm /
Alarm automatik jonormal: Drita e kuqe vezullon
Ekrani: Ekran dixhital

 

Be the first to review “Termometer K3 me matje ne distance”

Vleresime

Nuk ka vleresime

Main Menu

termometer infrared k3 ne shitje online dyqan taxi

Termometer K3 me matje ne distance

WhatsApp chat