QS19 Smart Watch | Ore Inteligjente 1.54 inch

4,000 L

Ka stok

KODI: QS19 Smart Watch | Ore Inteligjente 1.54 inch Kategori: , ,

QS19 SMART WATCH | ORE INTELIGJENTE 1.54 INCH

Ekran me prekje të plotë QS19 Bluetooth Smart Watch 1.54 inch.

Suporton matjen e temperatures se trupit. Gjurmues i fitnesit , WhatsApp Reminder dhe kronometer.

Shfaqja në kohë reale e të dhënave, të tilla si kohëzgjatja e ushtrimit, kilometrazhi, rrahjet e zemrës, etj.

Telefoni ka një larmi modalitetesh të integruara sportive, nuk ka nevojë të instaloni aplikacion në telefon, mjafton te vendosni oren për të ushtruar.

Funksionet

Monitorimi i temperaturës së trupit
Sinjalizime telefonike / alarme SMS
Mesazhet sociale të APP
Monitorimi i rrahjeve të zemrës/i presionit të gjakut / oksigjenit në gjak
Monitorimi i gjumit, paralajmërime
Mbështet 23 mënyra sportive
Kujtesë për orën e alarmit, moti, pedometer, kamer, kronometer, monitorimi i kalorive

Be the first to review “QS19 Smart Watch | Ore Inteligjente 1.54 inch”

Vleresime

Nuk ka vleresime

Main Menu

smart watch qs19 online dyqan taxi

QS19 Smart Watch | Ore Inteligjente 1.54 inch

WhatsApp chat