Best Blood Pressure Monitor | Pulsi Normal i Njeriut

2,790 L

Ka stok

 

Lloji i ekranit: forma dixhitale
Metoda e matjes: Oscillator
Gama e masës: Presioni i gjakut: 0-300 mmHg (0-40kpa)
Pulsi: 40 / min-200 / min
Kujtesa: 60 grupe (presioni i gjakut, ritmi i pulsit, data, ora)
Saktësia: Presioni i gjakut: 3 mmHg (k 0.4kpa) Pulsi: ± 5%
Funksionon me 2 Bateri (AAAx2)

KODI: 10301950 KATEGORIA:

WRIST DIGITAL BLOOD PRESSURE MONITOR | BEST

Best Blood Pressure Wrist Monitor | Pulsi normal i njeriut

Kjo është një pajisje e përshtatshme dhe funksionale per te monitoruar presionin e gjakut.

Monitori modern i tensionit të gjakut Wrist Digital Monitor i Presionit të gjakut BK6003 operon në mënyrë automatike dhe është jashtëzakonisht i thjeshtë për tu operuar. Eshtë e nevojshme në mënyrë që të monitoroni të pavarur tensionin tuaj të gjakut, si dhe të monitoroni efektivitetin e përdorimit të substancave te ndryshme në rast të trajtimit të hipertensionit.

Edhe nëse ndjeheni plotësisht të shëndetshëm, një mates pulsi mund të jete i dobishem per ju. Ne menyre qe te kontrolloni shendetin tuaj dhe kur jeni mire. Pulsi normal i njeriut dhe rrahjet e zemrës nuk janë tregues më pak të rëndësishëm të shëndetit sesa pesha, kështu që ndryshimet e tyre duhet të monitorohen me kujdes.

Monitoruesi i tensionit të gjakut është një monitor automatik i presionit të gjakut të tipit Wrist Blood Pressure Monitor me një memorje, një orë alarmi të integruar dhe funksion i transmetimit të informacionit në një smartphone. Për të matur presionin, vendoseni atë në dorën e majtë dhe shtypni vetëm një buton. Pajisja vetë do të pompojë ajrin në pranga, do të numërojë pulsin dhe do të tregojë rezultatin në ekran.

Eshtë e rëndësishme të kuptohet që një matje e vetme e presionit të gjakut nuk jep shumë informacion. Eshte e  nevojshme të monitorohet dinamika e ndryshimeve në tregues, dhe për këtë procedura duhet të kryhet rregullisht.

Mund të tregojë leximet mesatare të matjes për orën e fundit, ditën, muajin ose për tërë kohën e përdorimit. Në një aplikacion ruhen të gjitha të dhënat e nevojshme në lidhje me aktivitetin tuaj shëndetësor dhe sportiv.

Kjo makinë e tensionit të gjakut është efektive për pacientët të cilët shpesh duhet të masin presionin e gjakut.

Best Wrist Blood Pressure Monitor 

best blood pressure monitor wrist

Specifikat

Lloji i ekranit: forma dixhitale
Metoda e matjes: Oscillator
Gama e masës: Presioni i gjakut: 0-300 mmHg (0-40kpa)
Pulsi: 40 / min-200 / min
Kujtesa: 60 grupe (presioni i gjakut, ritmi i pulsit, data, ora)
Saktësia: Presioni i gjakut: 3 mmHg (k 0.4kpa) Pulsi: ± 5%
Funksionon me 2 Bateri (AAAx2)


Blerje online ne Shqiperi ne Dyqan Taxi | Qendra me e madhe Tregtare online 

Detaje Produkti

Pesha 0.2 kg
Lloji

Aparat Tensioni

Dergo vleresimin tend

Vleresime

Nuk ka vleresime

best bloody wrist pressure monitor pulsi normal i njeriut

Best Blood Pressure Monitor | Pulsi Normal i Njeriut

WhatsApp chat