• varicet trajtimi per varice corape

    Corape per Varicet ne kembe | Trajtimi i variceve

    Rrisin qarkullimin duke ju çliruar nga dhimbja dhe ënjtja e dobët e kembeve.
    Zinxhir-rezistent  i bën ato të lehtë për t’u vendosur dhe ngritur.
    Ndihmoni në lehtësimin e simptomave tuaja gjatë gjithë ditës
    Dizajni i bën çorapët mbështetës të përsosur për udhëtime të gjata.

Main Menu