• tigan per omlete

  Tigan per omelete | Folding Omelette Pan

  Karakteristika

  • Omelete e persosur e pjekur njetrajtesisht nga te dyja anet.
  • Gatuani fillimisht ne njeren ane, me pas rrotullojeni per pjekje dhe nga ana tjeter.
  • Veshje jo ngjitese per pastrim me te lehte.
  • Doreze e ftohte dhe me mbrojte nga nxehja.
  1,290 L

Main Menu