• Ngjitesa per Tapet & Qilima | Kundra Rreshqitjes

  1. Shumë e thjeshtë për t’u përdorur, thjesht hiqni plastikën dhe ngjiteni në skajet e qilimave tuaj.
  2. Përdor teknologjinë e polimerit, mbërthehet ne qilimin ndërsa qindra xhepa thithjeje kapin dyshemenë.
  3. Parandalon qoshet, shufrat, rrëshqitjet.
  4. Nuk do të lini një mbetje ngjitëse ose do të dëmtoni dyshemenë tuaj.
  5. Mund të përdoret në shumë sipërfaqe të ndryshme, dru, pllaka, lino.
  6. Nëse ata humbasin mberthimin, thjesht lani me sapun dhe ujë dhe ato do të jenë si të reja.

Main Menu