• Body Shaper for Men Corset | Thermo Shaper

    Sweat Shaper for Men eshte nje zgjidhje e avancuar per te stimuluar muskujt tuaj te formohen me shpejte. Pelhure Polimere per te bllokuar nxehtesine dhe pershpejton temperaturen e trupit tuaj natyral per te promovuar djersitjen.

    1,200 L1,590 L

Main Menu