• Sobe me Gaz Elektra | Albania Gas | Bli Online

  -Ngrohese per ajer te nxehte ne kohe te shkurter
  -Ky ngrohës nuk është projektuar për t’u përdorur në banjë
  -Elementët e ngrohjes qeramike sigurojnë ngrohje më të shpejtë
  dhe më efikase sesa ngrohësit tradicionale.
  -Mbrojtje nga mbi nxehja
  -3 nivele te ngrohjes
  -Zhurmë e ulët

  9,490 L10,490 L

Main Menu