• si te heqim kallot ne kembe kallo ped egg

  Kallo ne Kembe | Si te heqim Kallot | Ped Egg

  -PedEgg Power largon kallot e kembes dhe lëkurën e thatë dhe të ngordhur.
  -PedEgg Power është pa tel, i lehtë për t’u përdorur dhe ka një fikje automatike
  -Kërkon 2 bateri AA (nuk përfshihen.
  -Vjen me një kokë larguese tërheqëse dhe kokë zbutëse

  1,190 L

Main Menu