• varese celsash me gps mini personal albania tracker

  Varese Celsash me GPS | Mini Personal GPS Tracker Albania

  1.Fillimisht sigurohuni te keni larguar fleten e paster e cila gjendet poshte baterise ne menyre qe pajisja te ndizet
  2. Shkarkoni falas dhe instaloni Aplikacionin “iSearching”.
  3.Aktivizoni modalitetin Bluetooth ne Telefonin tuaj.
  4.Switch ON / OFF

  1,350 L
 • GPS Tracker For Kids | Activity Q12 Smart Watch

  02

  Materiali i Rripit: Silikon
  Ekran me prekje
  Madhesia e Ekrani: 1.44inch OLED
  Rrjeti: 2G
  Suporton Sistemet Operative: Android/ iOS
  Frekuenca e procesorit: 312MHz me nje berthame te vetme
  Mosha e cila sugjerohet te perdoret: 3-12 Vjec
  Suporton Karte SIM: Mikro SIM Standarte
  Koha e gatishmerise: 70 ore

  1,990 L4,900 L

Main Menu