• cover food kapak per ushqime, tasa

    Food Cover | Kapak per ushqime, tasa etj

    1. Kapak per ushqimin prej silikoni vijnë në 6 madhësi, kështu që ka gjithmonë një që përshtatet me ushqimet tuaja.
    2.Janë ne forme te rrumbullakët dhe të lëmuar. Mjaft te shtrirë për tu përshtatur në mënyrë të ..

Main Menu