Camera | Kamera Fotografike | Kamera Sigurie dhe Vezhgimi | Dyqan Taxi

 • kamera sigure tirane cmimi ne dyqna taxi wifi smar net camera

  SmartNet | Kamera Sigurie per shtepi | Wifi IP Camera

  Procesori: AK3918E+SC1145
  Sistemi Operativ: LINUX i Integruar
  Sensor i imazhit: 1/4inch 1MP HD CMOS Sensor
  Formati i Videos: HD 1920*1080/ VGA
  Shkalla e kornizes: 1-30 korniza
  Menyra e Regjistrimit: Regjistrimi manual, regjistrimi i alarmit
  Hyrja Audio: Mikrofoni i integruar 38DB
  Dalja Audio: Altoparlant i integruar
  Efekti i Drites: Infra Red Lights
  Rrotullimi horizontal 355 grade
  Rrotullimi vertikal 100 grade
  Suporton Karte Memorje deri ne 64GB
  Regjistroni 24 ore

  3,790 L

Main Menu