• Hot Shapers Bluze per femra | Dobesimi me i shpejt

    -E perkryer per te gjitha format, madhesite, moshat dhe aktivitetet.
    -Maksimizon rutinen e stervitjes suaj.
    -Shume e rehtashme per t’u perdorur. Nje bark i sheshte dhe nje bel i ngushte eshte ajo cfare ju duhet.
    -Rritni temperaturen tuaj kryesore te trupit dhe mbajeni veshur jo vetem kur sterviteni.

    1,190 L

Main Menu