Banjo | Tualet | Produkte pastrimi | Dekorues | Dyqan Taxi

 • Fshese dore pajisje pastrimi Hurricane Spin scrubber per banjen banjo shtepine dyqan taxi

  Pajisje pastrimi per banjo | Hurricane Spin Scrubber

  Pajisje Pastrimi per banjo | Paketimi perfshine:

  -Furce  Hurricane Spin Scrubber me 3 koka
  -Furce pastruese pa kabell, e cila ben pastrimin e vaskes, dushit dhe pajisjeve te tjera hidrosanitare me te shpejte dhe me te lehte. Nje rezultat perfundimtar i mrekullueshem.
  -Karikuesin
  -Bateri e rikarikueshme e integruar.
  -Furca rrotullohet 300 here ne minute.
  -Cift pastrues i mrekullueshem pastron njollat e kalciumit, sapunit dhe ujit te forte me lehtesi.

  2,990 L

Main Menu