• Anycast M2 Plus | Screen Mirroring | Android & iPhone

    1.Mbështet standardet e certifikuara të DLNA, Miracast dhe AirPlay
    2.Suporton standarte te shumta te ekranit WiFi
    3.Transmetoni Videot tuaja te preferuara HD nga Youtube ne ekranet e medha televizizive.
    4.Transferoni Skedare Multimedia dhe dokumente me format te plote nga ruajtja e pajisje inteligjente ne ekranin e madh.

Main Menu