KUJDESI PERSONAL

Kujdesi personal | Produkte Online per meshkuj dhe femra | Kremra e vajra Dyqan Taxi

 • Korigjues shpine korigjus shpine royal posture drejtim shpine shpines ec drejt drejto shpinen shtylla kurizore

  Back Brace Posture Corrector | Dhimbjet e Shpines

  • Royal Back Posture – Drejton Trupin tuaj . 
  • Rregullon qendrimin e trupit tuaj. Nese nevojitet shtrengoni rripat per te rregulluar presionin te shpatullat.
  • Mund te lahet me dore me detergjent te bute.
  • Per meshkuj dhe femra ,i ben muskujt te ndihen me te shplodhur.
  1,700 L

Main Menu