KUJDESI PERSONAL

Kujdesi personal | Produkte Online per meshkuj dhe femra | Kremra e vajra Dyqan Taxi

 • Relax And Tone Massager | Masazh Machine Review

  • Koka e valezuar, kryen masazh te thelle e tonifikim
  • Koka me rrjete jep rehati maximale.
  • Koka e sheshte, kryen masazh te bute ne qafe, supe, kurriz, kembe
  • Koka me lime, masazhon kallot dhe lekuren e thate.
  • Koka me topa te vegjel per trajnime me kremra ose vajra.
  1,890 L3,690 L

Main Menu