KUJDESI PERSONAL

Kujdesi personal | Produkte Online per meshkuj dhe femra | Kremra e vajra Dyqan Taxi

 • vaj esencial nga limoni biologjik ne shitje online dyqan taxi

  Vaj esencial limoni natyral – Lat. Citrus limon Bio

   

  Perfitimet kryesore te vajit esencial:

  1. Vlera terapeutike, mbizoteron ne efektin qe jep ne semundjet respiratorej.
  2. Perdorim Kozmetik, quhet si vaji i rinise se perhershme per perdorimin e gjere qe ka.
  3. Sherben si insekticid natyral, kryen nje pune te shkelqyer per largimin e insekteve.
  2,300 L

Main Menu