KUJDESI PERSONAL

Kujdesi personal | Produkte Online per meshkuj dhe femra | Kremra e vajra Dyqan Taxi

  • Phantom Training Mask | Maske per Stervitje

    PRS ofron katër nivele të rezistencës, nga fillestari në ekstrem, për të shtyrë vazhdimisht kufijtë tuaj.
    Rritja e rezistencës do ta detyrojë trupin tuaj të punojë më shumë për të marrë ajër në mushkëri duke ju bërë më të fortë, më të aftë dhe më të shpejtë.

    3,090 L

Main Menu