KUJDESI PERSONAL

Kujdesi personal | Produkte Online per meshkuj dhe femra | Kremra e vajra Dyqan Taxi

 • stilues flokesh me onde floke te drejta

  Stilues Flokesh me Onde | Te Drejta | Nikai

  5 koka te ndryshme per pamje unike ne floket tuaj.

  – Koka furçë per drejtimin e flokeve nga rrënjët.
  – Furça e madhe cilindrike për stilimin e lehtë te flokeve.
  – Furça e vogël rrotulluese për majat e flokeve.
  – Furce per me teper volum ne floket tuaj.

  2,900 L

Main Menu