KUJDESI PERSONAL

Kujdesi personal | Produkte Online per meshkuj dhe femra | Kremra e vajra Dyqan Taxi

 • Makineri Dylli Double - Personale & profesionale - Depilatory Heater

  Makine Dylli Double – Personale & profesionale

  Karakteristika
  Lekure e bute dhe e paster.
  Eshte makineri e vogel dhe fleksibel per t’u transportuar.
  Perdoret per largimin e qimeve te padeshiruara.
  Mund te perdoret ne shtepi dhe ne sallone bukurie.
  E perkryer per perdorim profesional dhe personal.
  1,990 L

Main Menu