KUJDESI PERSONAL

Kujdesi personal | Produkte Online per meshkuj dhe femra | Kremra e vajra Dyqan Taxi

  • paisje palestre top ushtrimes pajisje ne shitje

    Paisje Palestre | Top Ushtrimesh + Pompe Ajri | Ne shitje

    Shumë topa stërvitjeje të bëra nga PVC kanë një erë të fortë dhe fyese, por ky top nuk ka erë kur del nga kutia. Topi është bërë nga një material i trashë, i guximshëm. Pompa është e lehtë për t’u përdorur, duke lejuar që topi të fryhet shpejt dhe pa ju lodhur dhe harxhuar kohe.

    1,690 L

Main Menu