KUJDESI PERSONAL

Kujdesi personal | Produkte Online per meshkuj dhe femra | Kremra e vajra Dyqan Taxi

 • kosmodisk top product shop ne dyqna taxi masazh relaks per dhimbje shpine

  Kosmodisk Top Product Shop | Per Dhimbje Shpine

  Projektuar nga ekspert per te synuar qetesimin e dhimbjes ne thelbin e saj dhe per te lehtesuar muskujt e dhimbshem te shpines.
  E perkryer per personat qe vuajne nga dhimbjet e shpines, te testuara klinikisht.
  Vendosur ne menyre komode pergjate shtylles kurrizore.

  1,290 L

Main Menu