KUJDESI PERSONAL

Kujdesi personal | Produkte Online per meshkuj dhe femra | Kremra e vajra Dyqan Taxi

  • Zbardhues dhembesh me karbon 30gr | cococarbon

    Perdorimi :

    Aplikojeni kete zbardhues per dhembet me karbon mbi furcen tuaj te dhembeve dhe perhapeni gradualisht ne te gjithe dhembet tuaj .
    Nese keni dhembe te ndjeshem dhe smalt te holluar , zbatojeni perzierjen ne gisht , jo ne furcen tuaj te dhembeve , gjate pastrimit . kjo do te zvpgelpje cilesine gerryese te karbonit .

    1,390 L

Main Menu