KUJDESI PERSONAL

Kujdesi personal | Produkte Online per meshkuj dhe femra | Kremra e vajra Dyqan Taxi

 • llastik qetesues per shpinen dhe nervin shiatik backnetix

  Llastik qetesues per Shpinen dhe Nervin Shiatik

  1.Relakson dhe qetëson qafën, shpatullat dhe shpinën.
  2.Redukton tensionin dhe muskujt e lënduar falë nxehtësisë qetësuese dhe relaksuese.
  3.Plotësisht i rregullueshëm sipas mases suaj.
  4.Ju ofron lirinë ta vishni atë pothuajse kudo!

Main Menu