KUJDESI PERSONAL

Kujdesi personal | Produkte Online per meshkuj dhe femra | Kremra e vajra Dyqan Taxi

 • Jastek Udhetimi per qafen me pome te integruar

  Karakteristika 

  1. Dizajn i vogel, mund te paloset te futet dhe ne xhep, sirtare dhe canta.
  2. Peshe e lehte.
  3. Dizajnuar ne menyre ergonometrike.
  4. Mund te perdoret per pushim ne shtepi, hotele, makina, zyra, avion etj.
  5. I pershtatshem per gjume te shendetshem.

Main Menu