KUJDESI PERSONAL

Kujdesi personal | Produkte Online per meshkuj dhe femra | Kremra e vajra Dyqan Taxi

  • sholle per kepucet me shtrese xheli per femra dhe meskuj gel activ

    Sholle per Kepucet me Shtrese Xheli | Gel Activ

    Udhëzimet për përdorim: Keto sholle per kepucet me shtrese xheli mund të përshtaten nëse është e nevojshme. Pritini përgjatë skicës që përputhet me madhësinë e këpucëve ose përdorni shtrojë origjinale si një udhëzues. Për rezultate sa më të mira, hiqni shtrojet ekzistuese dhe zëvendësoni me mbulesa Scholl GelActiv me anën e xhelit poshtë.

Main Menu