KUJDESI PERSONAL

Kujdesi personal | Produkte Online per meshkuj dhe femra | Kremra e vajra Dyqan Taxi

 • beauty bright led light llamp

  Llamp Beauty Bright LED Light | Bli Online

  -LED TrueLight simulojnë rrezet e diellit natyror për aplikim të përsosur, me korrektësi ngjyrash.
  -Vendosja e rregullueshme e shkëlqimit për të patur dritën e duhur për ju.
  -2 gota thithjeje të qëndrueshme për ta mbajtur atë në vend të sigurt.
  -Lehtë për tu bashkangjitur në lartësinë perfekte për ju.
  -Kabllo ekstra i gjatë për qasje të lehtë në prizat e energjisë.
  -Dizajni i butë i aluminit i është rezistent ndaj copëtimit.

  1,390 L

Main Menu