KUJDESI PERSONAL

Kujdesi personal | Produkte Online per meshkuj dhe femra | Kremra e vajra Dyqan Taxi

  • pastrues intimo me aloe vera

    Pastrues Intimo me Aloe Vera | Bio Flora

    Pastron butesisht duke respektuar delikatesen natyrale te pjeseve intime. Me perberes delikat eudermik, zbutes dhe Aloe Vera e njohur per vetite qetesuese te saj dhe ushqyese. Keta perberes e bejne te pershtatshme per t’u perdorur ne cdo moemnt te dites.

    2,090 L

Main Menu