KUJDESI PERSONAL

Kujdesi personal | Produkte Online per meshkuj dhe femra | Kremra e vajra Dyqan Taxi

 • varicet trajtimi per varice corape

  Corape per Varicet ne kembe | Trajtimi i variceve

  Rrisin qarkullimin duke ju çliruar nga dhimbja dhe ënjtja e dobët e kembeve.
  Zinxhir-rezistent  i bën ato të lehtë për t’u vendosur dhe ngritur.
  Ndihmoni në lehtësimin e simptomave tuaja gjatë gjithë ditës
  Dizajni i bën çorapët mbështetës të përsosur për udhëtime të gjata.

 • corape silikon gel

  Corape Silikon Gel | Smiling foot | Bli online

  Ndikojne ne zbutjen e lëkurës së ngordhur, përmirësimin e lëkurës së ashpër.
  -Riparimin e plasaritjes së këmbëve, riparimin e plasaritjes së thembrës, shputën mbrojtëse.
  -Kundër fërkimit dhe mbrojne lëkurën kundër plasaritjes.
  -Material i butë për të thithur tronditje, lehtësuar dhimbjet e forta pas një kohe të gjatë duke ecur dhe duke qëndruar në këmbë.
  -Për të parandaluar fasciitin planar, calluses, misrat, flluskat dhe bunions.
  -Lehtë, e butë, e sigurt, jo toksike dhe e padëmshme për këmbët tuaja

Main Menu