KUJDESI PERSONAL

Kujdesi personal | Produkte Online per meshkuj dhe femra | Kremra e vajra Dyqan Taxi

 • Hot Shapers Bluze per femra | Dobesimi me i shpejt

  -E perkryer per te gjitha format, madhesite, moshat dhe aktivitetet.
  -Maksimizon rutinen e stervitjes suaj.
  -Shume e rehtashme per t’u perdorur. Nje bark i sheshte dhe nje bel i ngushte eshte ajo cfare ju duhet.
  -Rritni temperaturen tuaj kryesore te trupit dhe mbajeni veshur jo vetem kur sterviteni.

  1,190 L

Main Menu