SHTEPIA – KOPSHTI – KUZHINA

Kopshti & Kuzhina | Pajisje per kopshtin, kuzhinen dhe shtepine tuaj | Kondicioner | Dyqan Taxi |

 • Zilan Kondicioner ZLN3000 | Ne shitje

  Fuqi e rregullueshme (1000 W / 2000 W).
  Cdo funksion është i kontrollueshëm nga distanca.
  Funksionet: ajri i ftohtë, i ngrohte.
  Jonizim i vazhdueshëm
  Lëkundje e rregullueshme
  Kohëmatësi: 8 orë
  Termostat i integruar
  Mbrojtje nga mbinxehja
  Furnizimi me energji elektrike: 230 V ~ / 50 Hz
  Dimensionet: 56 x 20 x 9 cm
  Niveli i zhurmës: 60 dB (A)
  Kondicioner Zilan me Kabell me Gjatesi: 1.2 m

  6,490 L

Main Menu