SHTEPIA – KOPSHTI – KUZHINA

Kopshti & Kuzhina | Pajisje per kopshtin, kuzhinen dhe shtepine tuaj | Kondicioner | Dyqan Taxi |

 • berese buke octavo ushqehuni shendetshem

  Berese buke Octavo | Ushqehuni shendetshem

  • 12 programe gatimi.
  • Paneli i kontrollit të butonit.
  • Mundësia e zgjedhjes së masës së pjekjes: 600, 900 gradë.
  • Fillimi i kohëmatësit, fillimi i kthimit deri në 13 orë.
  • Mbani ngrohtë deri në 1 orë.
  • Ruajtja e programit të caktuar pa energji.
  • Veshje jo-ngjitëse në enën e pjekjes dhe brumat e gatimit.
  9,900 L

Main Menu