SHTEPIA – KOPSHTI – KUZHINA

Kopshti & Kuzhina | Pajisje per kopshtin, kuzhinen dhe shtepine tuaj | Kondicioner | Dyqan Taxi |

 • Tenxhere Gatimi set 10 cope Dyqan Taxi Kuzhina shqiptare Gatuaj bukur

  Tenxhere Gatimi Set me 5 cope | Kuzhina Shqiptare

  -Përdorimi i shumë qëllimeve për shtëpi, kuzhinë ose restorante.
  -Punon shkëlqyeshëm në sobe me gaz ose elektrike.
  -Rezistente ndaj gërvishtjeve.
  -Rekomandohet larja me ujë të ngrohtë me detergjent enesh mos përdorni materiale gërryese.

  9,490 L

Main Menu