SHTEPIA – KOPSHTI – KUZHINA

Kopshti & Kuzhina | Pajisje per kopshtin, kuzhinen dhe shtepine tuaj | Kondicioner | Dyqan Taxi |

 • Citofon per dyert e jashtme shtepi dyqan taxi tirane

  Citofon dhe Zile Dere | Intercom Doorbell dual

  1. Sistem i telefonit te plote.
  2. Instalim i thjeshte.
  3. Shtypni butonin per te zhbllokuar deren.
  4. Hapja e deres me kontroll elektrik.
  5. Materiali i njesise se jashtme eshte aliazh i aluminit anti-oksidues
  6. Mbulese e papershkueshme nga shiu.

  3,900 L

Main Menu