SHTEPIA – KOPSHTI – KUZHINA

Kopshti & Kuzhina | Pajisje per kopshtin, kuzhinen dhe shtepine tuaj | Kondicioner | Dyqan Taxi |

 • Pompe per fryrjen e dyshekut Intex apo Bestway

  • Pompe e pershtashme per cdo lloj dysheku me ajer
  • Shume praktike per t’u perdorur
  • Cliron sasi te medha te ajrit
  • Vihet ne fuksion me levizje vertikale
  • Perbehet nga nje zorre uji me tre valvuka te ndryshme
  • Vellimi i ajrit eshte 2×860 cm kub
  • Mund ta merrni kudo me vete

   

  1,290 L

Main Menu