SHTEPIA – KOPSHTI – KUZHINA

Kopshti & Kuzhina | Pajisje per kopshtin, kuzhinen dhe shtepine tuaj | Kondicioner | Dyqan Taxi |

 • set me tenxhere gatimi kuzhina ime

  Tenxhere Gatimi Set me 6 Cope | Kuzhina Ime

  Mund të përdoren në të gjithë sobat, edhe sobat me induksion.
  Falë karakteristikave qe disponojne, ngrohen shumë shpejt në induksion edhe në temperature të ulët.
  Kurseni deri në 20% energji.
  Mundësi për të gatuar në temperature mesatare, por me rezultate maksimale.
  Mund te lahen në pjatalarëse.
  Nuk ngjisin.

  8,490 L

Main Menu