SHTEPIA – KOPSHTI – KUZHINA

Kopshti & Kuzhina | Pajisje per kopshtin, kuzhinen dhe shtepine tuaj | Kondicioner | Dyqan Taxi |

 • kondicioner conty ngrohes

  Kondicioner Conty | PTC Ceramic Heater

  • Temperatura Digital Live tregon temperaturën aktuale të dhomës.
  • Për Ngrohje të Shpejtë.
  • Ngrohja mund të zgjidhet në dy shkallë (1000/2000 W)
  • Mundësia e zgjedhjes së ajrit, normale ose e nxehtë.
  5,500 L

Main Menu