SHTEPIA – KOPSHTI – KUZHINA

Kopshti & Kuzhina | Pajisje per kopshtin, kuzhinen dhe shtepine tuaj | Kondicioner | Dyqan Taxi |

 • drite koke per kamping

  Drite koke LED | Lithium charging head lamp

  • Dizajn i papërshkueshëm nga uji.
  • 2 Modalitete te ndriçimit: shumë i ulët, i larte.
  • Mund të karikohet direkt: Po
  • Modeli i baterisë: Bateri e integruar.
  • Kapaciteti i baterisë: 2800 ma.
  • Orari i punës: rreth 8 orë.
  • Kënd i ndriçuar: 90 gradë.
  1,300 L

Main Menu