KAMERA SIGURIE PER SHTEPI| VIDEOKAMERA NE SHITJE

Kamera Sigurie ne Shitje | Video | Foto | Dyqan Taxi

 • Sricam SP009 | Security IP Camera ne shitje

  – Fale kesaj pajisje ju nuk do te humbisni asnje cast te gezimeve familjare, festave te ndryshme edhe nese nuk jeni aty.
  – Video playback
  – Ka permasa te vogla dhe shume e thjeshte ne perdorim.
  – Mikrofon te integruar.
  – Mund ta vendosni kudo
  – Pamje profesionale
  – Sricam mundeson pamje te qarte, madje edhe nese jeni afer kameres.

   

  5,890 L6,400 L

Main Menu