KAMERA SIGURIE PER SHTEPI| VIDEOKAMERA NE SHITJE

Kamera Sigurie ne Shitje | Video | Foto | Dyqan Taxi

  • WiFi Outdoor Security Camera | Mini Video Camera

    1. Ofron një fotografi HD më të shpejtë dhe të paster, përveçse kursen kapacitetin e regjistrimit të videos.
    2. Miikrofon i integruar dhe altoparlanti mundësojnë dëgjimin me dy drejtime.
    3. Funksioni i papërshkueshëm nga uji mundëson instalimin e brendshëm ose të jashtëm.

    5,490 L

Main Menu